Din skärm är smutsig

Vill bara påpeka att....


... din skärm är smutsig !!!!!... Tryck på länken för rengöring:


http://raincitystory.com/flash/screenclean.swf

Veckans ekologiska matrecept, TADJIN BEL BATATA

En stuvning på lamm och kyckling!

1 kg lammkött
1 kyckling
1 dcl olivolja
1/2 kg potatis
3 lökar
3 L vatten
1 msk. chilipeppar
Några blad färsk mynta
Salt
Bordskrydda

Skär lammköttet i ganska stora bitar,
hetta upp oljan i en gryta och bryn köttet lätt.
Lökarna skurna i strimlor, vattnet, kryddor, chilipepparn, salt, och mynta tilsättes.
Skär kycklingen i bitar och lägg i grytan. Koka upp, fortsätt på låg värme,  det skall sjuda. Efter en 1/2 timme, lägg i potatisarna skurna i klyftor. Sätt på ett lock på grytan och låt det hela sjuda tills köttet är färdigt.

Servera gärna saffransris till! Ett fruktigt rött vin kan väl passa, att dricka till.

Receptet kan naturligtvis halveras!

Låt väl smaka!  

JAG KÄNNER MIG GRINIG!

Det är väl fan om inte den borgeliga eran måste få ett slut!

 Ned med kapitalismen och dess anhang. Fram för kollektivet, med goda samarbetsformer, där vi medborgare tar gemensamma demokratiska beslut!
 


Bort med all borgelig press som styrs av kapitalet. Uppförstorade ickevetande slaskartiklar! Ebba von Essens hjärntvätts info om prinssbröloppet! Man kan spy! blä!

ETC är ett exempel på bra press, med utmärkta artiklar om politik och miljö!

Bort med fjantTV!
 TV 4 och andra nummerkanaler som styrs av Bonniers och övriga kapitalbolag är de största bidragarna till destruktiviteten! De sysslar bara med hjärntvätt av tittarna. Idiotisk reklam! Vad är det för typ av människor som tar till sig, denna infernaliskt dumma information?

Kulturen har rasat ner i en avgrund. Verklighetsfrämmande tjafs! Var tog proggen vägen?

Fackföreningsrörelsen, LO och de övriga arbetarorganen har omformats till högerns kappvändare. Var är striden mot kapitalet och dess vidrigheter? Varför mobiliserar man inte folket och tar strid för den arbetande klassen? 
Näringslivets profeter, är de enda som hörs!

Maten och våra livsmedel, produceras i stora industrikoncept! 
Som om man gick in i ett pappersbruk, rör med tillsatser och kemikalier! Hur fan kan någon äta dessa produkter? ICA är en av bovarna ! 
Man har lyckas lura konsumenterna, att man är en miljömedveten butik, bara för att man har några enstaka produkter, som är KRAV-märkta! För detta får man använda märkket SVANEN. Vem korrumperade man där? 

Nej, ut på gator och torg och ta strid för ett annat samhälle där vi månar om varandra och där kapitalets makt är bruten och att jag får glädjas över att det finns en morgondag av godhet!   

Klimatlyfft ger jobb! Del 4.

Fler och bättre kollektiva resor!

Vår politik skall se till att kvinnor och män har bra kommunikationer, samtidigt som trafikens miljöproblem med klimatförändringar, hälsoproblem och buller minskar!

Vänsterpartiet satsar därför på en utbyggd, tillgänglig, prisvärd och väl fungerande kollektivtrafik för alla ! Vi vill införa statsbidrag för att stärka den lokala och regionala kollektivtrafiken, bygga fler lokala spår och spårfordon, samt införa ett skattesystem som gynnar ett kollektivt resande!

Vi föreslår även stimulanser som gynnar busstrafik och BRT-system (snabbussar), samt ett fullskaligt försök med avgiftsfri kollektivtrafik, s.k klimattaxa !

Detta är miljösocialism på en bra nivå!

Till startsidan