Allt har sin början efter en krach!

Att vara utan dator, är som att vara utan sin hand och hjärna ! Tack Penny!

Dagarna har gått utan att livet har fungerat som det skall! Att uptäcka att man är så beroende av att komunicera med andra människor är positivt. Hjärnan blir tom , om den inte används! Alltså, skall jag flitgit blogga med er läsare och ni hjälper mig att utveckla min hjärna!

Den här bloggen blir vad vi gör den till! Jag är en röd miljösocialist som angagerar mig i mycket, som handlar om våra liv och vardagar runt ikring oss. Vi blir påverkade av vår omgivnings, låtande och görande. Just nu, är det "De nya moderaterna" som skapar oreda i tillvaron. Alltid är det något djävulskap de hittar på! Och tyvärr så måste jag förhålla mig till vad de gör, efter som de har regeringsmakten, tillsammans med några andra småpartier.

Att vara miljösocialist, är att sätta miljösperspektiv på allt som händer i vår vardag. Maten, kaffet och disken. Resan till jobbet. Arbetet eller arbetslösheten. Kolla på OS och senare krypa till kojs. Allt detta kan väl vara vardagsrutiner. Men har du någonsin tänkt att det går att göra sin vardag mera miljömässig?

Maten är väl ekologisk? Kaffet är ECO och kravmärkt? Resan är samåkt eller kanske du tog cykeln? Du diskar väl med kravmärkt diskmedel? På jobbet kräver du väll att det finns en väl fungerande arbetsmiljö och att arbetsgivaren har en plan för det goda arbetet. Din TV är en lågenrgiaparat? Dina lakan i sängen är väl av kravmärkt bomull?

Väl mött till nästa inlägg!  

    

Kommentarer
Postat av: penny

Det var så lite min vän! Kul att du är igång nu och ha en bra dag i Stockholm. Jag lägger till din blogg nu på våran blogg vänsterpartiet Borlänge så du vet att du ligger där som en länk nu =)Kram Penny

2010-02-16 @ 11:40:34
URL: http://pinuppa.blogspot.com
Postat av: Leif Lindström

Din blogg ser fin ut "Cricko". Nu är det bara att köra!

2010-02-16 @ 15:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan